İnecik Ortaokulu

Belgegeçer : YOK
WEB https://inecikoo.meb.k12.tr
Adres : İNECİK MAH. 3314. SK. INCECIK ILK VE ORTAOKUL BLOK NO 11 SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ
VİZYON : Temel misyonumuza bağlı kalarak; okulumuzu, başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm bölge halkımız için bilgi, beceri, kültür, spor, sanat, donanım vb yönlerden bir ‘cazibe merkezi’ haline getirmek.
MİSYON : Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları, “Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk Milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır ‘Biz’ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."
BAŞARILAR :

Saatler : 08:40 - 15:20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ve köyümüze ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin şehir merkezine gidiş geliş yapabilmeleri için öğretmen servisi bulunmakla birlikte köyümüz Tekirdağ-İpsala yolu üzerinde olduğundan ulaşım sıkıntısı çekilmemektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İnecik Köyü´nde bulunmaktadır. İnecik Köyü Tekirdağ-İpsala yolu üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 24 KM uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :